Call nowBook now
EP-Featured-About-Page-2015

About us

Introduction

We’re specialized in modern & traditional wedding photography in Malaysia since 2008. With the skills & experiences we gain from all our client in so many years we believes & confidence to take any assignment & challenge come to us.

Ezaniphoto.com lead by Ezani & Ezuwan Zainal, whose distinctive photography style can be best described as :
SIMPLE, ARTISTIC & ELEGANT.

We believes every photo may has stories and more emotional touch behind the picture, it gives life to every picture by capturing memories of the people or individual that trusted us to take their image.

Our love and passion of capturing what makes each couple & family uniquely them by bringing life to memories of their precious love story as it unfolds before them once again.

Background Info :

Ezaniphoto.com is a registered company.
Based in Negeri Sembilan & Melaka.
Own by 100% Bumiputera shareholder : My Ezs Enterprise (NS0147321-P)
Address : No. 1, Kompleks Sukan Mini Daerah Tampin, 73000 Tampin, Negeri Sembilan Darul Khusus
Hotline : 011-12824511 (Seremban) / 012-6836187 (Melaka)
Service coverage : Whole Malaysia regions.

Principal photographer : Ezani Zainal
Senior photographer : Ezuwan Zainal

 

16 thoughts on “About us”

  1. Assalamualaikum Tuan,

    Saya Arip Ghazali, seorang designer.

    Menawar kan servis :

    -Design Custom Album rm100 *1-2 hari tempoh siap
    -Design Photobook rm50 *sehari tempoh siap

    -Custom Album/Photobok Printing
    -Bunting/Banner Design
    -Canvas Wrapping
    -CD Labelling ( CD/DVD/Casing Design )
    -Photo Print 4r,10r,12r and many more
    -Photo Frame
    -Name Card Design
    -Fotomanipulasi ( For Frame )

    Tuan boleh lah melayari

    http://www.bleidu.com/aripghazali
    untuk melihat karya yang pernah saya hasil kan.

    Jika berminat boleh lah hubungi saya.

    Terima Kasih. “

  2. Slm, boleh tlg email quotation utk majlis nikah lps asar, mlm berinai, (19/4/2013) & majlis sanding & outdoor sessi 20/4/2013? Tq

    1. As Salam Cik Fieza.
      Terima kasih kerana bertanya khidmat Ezaniphoto.com
      Khidmat kami masih boleh ditempah pada tarikh yang dinyatakan.
      Sila check email anda untuk melihat pakej-pakej yang kami tawarkan.
      Untuk butiran lanjut sila hubungi atau sms : 011-12824511

  3. hai…boleh sy dapat kn quotation harga/ pakej for :
    *Date of event : 24 & 25 May 2013
    *Event on request : Solemnization (night) + Reception

    1. Salam Cik Noor,
      Pihak kami telah email pakej/sebutharga fotokahwin kepada anda. Khidmat kami masih boleh ditempah pada tarikh yang dinyatakan. Sila hubungi 011-12824511 untuk sebarang pertanyaan mengenai butiran pakej.

  4. Salam, boleh bg quotation utk pakej perkahwinan area seremban pd 29 dec 2012. pakej promosi rm799 masih available lg x?

    thanx

    1. Salam Cik Nazhirah,
      Pihak kami telah email pakej/sebutharga fotokahwin kepada anda. Khidmat kami masih boleh ditempah pada tarikh yang dinyatakan. Sila hubungi 011-12824511 untuk sebarang pertanyaan mengenai butiran pakej.

  5. salam…
    sy sedang mencari photog kahwin area n9
    ni butir2 :

    1) 1/3/2013 ( nikah lepas asar, malam ada sedikit majlis berinai )
    2/3/2013 ( bersanding )
    tempat : felda sungai lui, n9

    berapa ya quo?
    thanks :)

    1. Salam Cik Hasina
      Pihak kami telah email butiran pakej. Sila check inbox
      Untuk lebih butiran boleh menghubungi pihak kami di 011-12824511

      1. Salam , saya jasila,ingin barnetya perihal pakej yg disediakan.., majlis saya 30/12/2011(nikah~ptg), (mlm berinai~mlm),31/12/2011(sanding rumah perempuan), 01/01,2012(sanding rumah lelaki) Jd mcm ner sy nak booking?(harap2 laaaa x de org booking lagi utk tarikh tu..heee) kalo leh nk tgok pakej/price..TQ yaaa sy beralamat di kayu ara pasong,pontian johor.. sy nak skali dengan outdoor.., boleh confirmkan dgn hubungi di no 0177997433@melalui fb harap2 jwpn x mengecewakan Aminn []

        1. Salam Cik Jasila, Kami akan email pakej/sebutharga fotografi kepada anda. Sila sms email address ke 011-12824511 untuk tujuan pengesahan.

    1. Salam Cik Shida
      Pakej fotografi termasuk liputan untuk Majlis Nikah.
      Sila check inbox email untuk butiran pakej yang kami sediakan untuk pelanggan kami.
      Terima Kasih.

Add Comment Register



Leave a Reply to fieza Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *